Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens döden

Lukten av förruttnelse slår mig
och jag ser in i dina döda ögon.

Jag böjer mig ner
och kysser din kalla kind.

Döden har inte varit dig nådig,
du ser precis ut som innan.

Inte ens döden vill ha dig.




Fri vers av Whytina
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina