Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I maj

I maj
när blomman tryter
glöms alla ord av bitterhet
Tårar rullar
men aldrig i onödan
Vi blir alla sedda
i det kollektiva uttrycket
Ur värme kom du
och ur värme skall du åter varda

Så ta nu min hand
Jag älskar dig




Fri vers av gertrude blumenthal
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gertrude blumenthal