Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst låter det som ett service företag? Jag kan ju inte skälla ut folk för att de tror det :)


Tytte-Bytte AB

Kan jag hjälpa till med något?
Vad kan jag stå till tjänst med?
Vad saknar du?
Vad behöver du?
Vad vill du ha?
Vad önskar du dig?
Vad/vem söker du?
Uppenbarligen en jävla massa!

Jag ler när jag ute bland folk, jag har en jämn fin takt och vet alltid vart jag är på väg. Jag hälsar på folk jag inte känner, håller upp dörrar och ger bort pengar till främlingar som "saknar några kronor bara".

När folk ringer svarar jag "Tytte-Bytte AB?"
När folk vill ha hjälp svarar jag "Absolut, det fixar jag"
När folk söker mina råd ger jag dem, och alla problem får en lycklig utgång.

Hur gör jag? Vad gör jag?

Tytte-Bytte AB, kan jag hjälpa dig med något? :)




Övriga genrer av *Fyrklöver*
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 18:29



Bookmark and Share


  Maria T
Jag funderar på vad jag skulle kunna svara när folk ringer.
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

*Fyrklöver*