Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter en dikt till min frälsning och död.


Att bokstavligen älska någon till döds

Du är där igen. På och i ruta ett.
Du är där igen, och allt som finns där har du redan sett.

Du vet vad kärlek är, du talar dess språk.
Varför vet ingen annan vad kärlek är? Vad kantar egentligen deras livs promenadstråk?

Jag älskar och tänker och därför är jag. Du gråter och bannar och därför lider du varje dag.

Jag försöker att skänka tröst, mod och insperation.
Men du dräper ju ta mig fan allt! Du och ångesten är i konspiration.

Jag vet hur det kommer att bli. Jag känner mig själv alldeles för väl.
Jag vet hur det kommer att bli, genom att rikta min kärlek mot dig kommer jag att kväva min själ.




Fri vers av *Fyrklöver*
Läst 448 gånger
Publicerad 2008-05-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Fyrklöver*