Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör av er så jag får känna mig försmådd

När du har varit med och skapat en människa hör ni två ihop.
När den skapta människan har blivit din fiende och konkurent hör ni fortfarande ihop.
När den skapta människan attackerar, planerar och spelar falskt hör ni fortfarande ihop.

När ni säger upp kontakten och du själv vårdar dina oförätter och planerar en smärtfylld hämnd, då sitter ni inte ihop längre.
När den skapta människan hör av sig, är det ljuvt att ignorera.
När den skapta människan inte hör av sig är det bittert.

Inte enbart din skapta människa blev din fiende, många av dina (numera) "föredetta" vänner var även den skapta människans vänner. När dem inte hör av sig och du inte får ignorera då finns du inte och då finns ingen skapare som andra kan tycka synd om.




Fri vers av *Fyrklöver*
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-07-02 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Fyrklöver*