Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brukar lugna ner mig ...

Jag kräver inte att folk
ska tycka om mig

Men jag hoppas ju att
dom gillar mig lite

Jag hoppar inte på ditt
struphuvud
eller formar din mun
så att du berömmer mig

Men jag hoppas ju att du
uppskattar min person

Jag ställer mig inte framför dig
när du pratar med någon annan

Men jag hoppas ju att
du har tid med mig sen

Jag kräver inte någon hög lön

Men hyran ska ju betalas
och nu är jag snart förbannad

Men vänta ett tag
jag brukar lugna ner mig ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-05-01 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan