Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kan kännas i hjärtat idag ville jag hoppa över en dag i almanackan....


Årsdag

Jag tittar på
dagens datum
tredje juli....

några tårar
rinner ner
på min kind....

jag tar en
lambi näsduk
så vit och
snyter mig...
torkar mina
tårar....

ringer till
min vän,
han säger
köp med
några frallor
och kom på
eftermiddagste....

jag är lite
dämpad idag
säger inte så
mycket i mitt
allra innersta
känns det
tungt...

då jag till
min vän kommer
på eftermiddagen
så när vi
ska dricka te...
säger han
nu tänder jag
ett ljus
för jag vet
att det är
årsdagen
idag....

tårarna börjar
rinna....
det känns som
jag vill försvinna....
men så känner
jag en hand i
min....

inga ord...
men jag
vet att min
älskade vän
förstår....

så har då
denna dag gått
och tröttheten
börjar komma....

imorgon är
en ny dag....

080703




Fri vers av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 21:37



Bookmark and Share


  anits VIP
sorgligt men mitt i sorgen
har du en underbar vän
som tar hand om dig och
du om honom kan jag
mig förstå
kram
2008-07-03

  friheten
En sorlig dag för dig, bra att det finns nån dela sorgen med, någon som förtod dig, utan att säga nåt.
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

sajo