Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils dans

En fjäril som tar sats
som inte tar så speciellt stor plats
men som lämnar ett betydligt större spår
ja, du känner pirr vart du än går
är det kärlek som vissa påstår
jag har aldrig varit kär
finns det verkligen någon för mig där
känt fjärilar har jag då aldrig gjort
men mer ensamhet än vad jag någonsin hade trott
att vakna upp brevid en vacker tjej
ja det vore en underbar grej
stryka håret från någons kind
ja utan kärlek är man blind
ge mig kärlek
ge mig dig
få det att bubbla i mig
en fjärils dans
ge mig en chans




Fri vers av Malört
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malört
Malört