Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi lever en gång.


If tomorrow never comes!

Ibland sent om kvällarna
ligger jag vaken
& ser henne sova
hon sover så djupt
så jag släcker ljuset
& ligger där i mörkret

& tankarna snurrar
om jag inte vaknar i morgon
kommer hon att tvivla
vad jag känner för henne
i mitt hjärta

Om i morgon aldrig kommer
vet hon hur mycket jag älskar henne
gjorde jag allt
för att visa henne varje dag
att hon är den enda för mig
& om min tid på jorden var förbi
måste hon möta världen utan mig
är kärleken jag gav henne förut
tillräcklig för att räcka
om i morgon aldrig kommer

För jag har förlorat kärlek en gång i livet
& dem fick aldrig veta hur mycket
jag älskade dem
nu lever jag med ånger
att mina sanna känslor
aldrig fick komma ut
så jag lovade mig själv
att säga varje dag
hur mycket hon betyder för mig
& undvika dem situationer
där det inte finns en andra chans
att berätta hur jag känner

Om i morgon aldrig kommer
vet hon hur mycket jag älskar henne
gjorde jag allt
för att visa henne varje dag
att hon är den enda för mig
& om min tid på jorden var förbi
måste hon möta världen utan mig
är kärleken jag gav henne förut
tillräcklig för att räcka
om i morgon aldrig kommer

så berätta för dem du älskar
vad du tänker på
om i morgon aldrig kommer




Fri vers av Malört
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malört
Malört