Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min son Petrus och min dotterson Johannes.


AVVÄPNAD

avväpnad nu av ett barn
jag låter allt falla till marken
vapnen får flyga som flarn
och rasa som höstlöv i parken
okomplicerat klar
är denna blick jag ser in i
här får en gåta sitt svar
blick som jag nu speglar min i

barn stoppar upp mina krig
de ögonen tämjer mitt odjur
klumpig man blir plötsligt vig
går sammetsmjukt som ett lodjur
fälten blir ängar igen
badstranden blir bara din strand
träbåten, minns du den än?
undrar om den kom till finland...

LARZ GUSTAFSSON 080224






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-04 22:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
2008-07-05

  Nasrin
mycket vackert!
2008-07-05

  Margithe VIP
En fin text du förmedlar, mycket kan ske genom barnen, bra och tänkvärd

avväpnad nu av ett barn
jag låter allt falla till marken
2008-07-04

  Elaine.S VIP
Den här tyckte jag om för innerligheten du förmedlar...
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP