Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats ånger.

När jag blickar tillbaks speglar sig gammla minnen,
jag försöker att förtränga men dom finns i mitt innre,

när tårarna smyger sig bakom mina våta ögonlock,
då känner jag mörkrets skugga som lägger sig som ett block,

ångest och panik massa kvävande skrik,
vad ska jag ta mig till jag har förändrats, är mig inte lik.

jag vill ta en överdos försvinna så långt bort,
jag skapar misär och gör mitt eget liv så himla kort,

frågan jag ställer mej varje dag,
är denna: "Varför föddes just jag?".

det känns som jag bara skapar besvär,
snälla kan någon ta mig långt bort vill inte finnas här,

jag orkar inte kämpa jag orkar inte gråta,
jag hoppas att ni någon dag mig kan förlåta,

man lär av sina misstag har jag fått höra många gånger,
kanske är det jag vill men jag känner mitt hjärtats ånger...




Fri vers av tårar av bläck
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 01:19



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Vet du nu skall jag dra en gammal "klycha" men den är tyvärr sann och säkert inte någon större tröst för dig, MEN DU ÄR VÄRDEFULL du går bara igenom ett mellanläge just nu där du både är barn och vuxen och det är en riktigt PESTIG ålder när man bara önskar att man inte fanns...
En annan sak jag vill säga och som kommer ifrån mitt hjärta är att du är skitduktig på att uttrycka dig i ord! Jag tycker verkligen om det sättet du skriver på.
Du får fram smärtan i dina texter på ett sånt igenkännande sätt för mig fast jag nästan är 40 år! Kram min vän, och STOR *applåd*
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck