Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier i sönder spruckna öron

med blödande mun och sönder gråtna ögon
får hon ta del av livets hemska plågor.
spruckna trummhinnor utan någon melodi
så still och tyst men ändå så sprucken.

Inga vackra klingande melodier spelas längre
allt är tomhet och borta med vindens vågor.
hennes vingar är sönder frätna av djävulens tårar
och ingen har kunnat gjort dom hela igen efter det.



Kvävande illusioner som cirkulerar i hennes minne
frätande luft syra trängs in i hennes sinne.
en sprucken spegelbilds reflektion i ögonens näthinna
svarta kylan sprider sig och hon sagta börjar försvinna.



Kanske var detta bara meloider i sönder spruckna öron
eller perspektivet ur sönder gråtna ögon.




Fri vers av tårar av bläck
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck