Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

( ni förstör mitt liv,
plågar mig långsamt inom en viss tid )
Hur kan ni vilja förstör mig,
snälla säg mig det, säg

( Ni förstör mitt liv
och ni säger att ni vill hjälpa? )






Då kan jag bara säga 6 ord:







Vad fan är det för hjälp?




Fri vers av tårar av bläck
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-07-05 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck