Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från ett annorlunda barn

Sol i
Sverige

Sol i
Danmark

Två solar ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 18:16



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Jepp så är det . . . själv är jag halvdansk
och tänker mycket på släkten där i
Maribo . . . på underbara Lolland . . .

*****************************
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan