Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviken i omgångar.



du stal min tro
du stal mitt hopp
du gav mig ingen ro
du förgiftade min kropp.

du skulle ge mig lycka
du gav mig ändast svek
vad ska jag om dig tycka
när allt bara var en lek.

du gick bakom min rygg
och att du älskade mig var det du sa
och du sa att jag kunde känna mig trygg
så spred du falska rykten om vem jag va.

du ljög bara för att kunna såra mig
och det tog tid att inse att allt vart fel
nu litar jag inte på dig
du krossade den delen inom mig som var hel.

jag öppnade mig för dig och du för mig.
berättade saker och du lyssnade
men du svek förtroendet jag gett dig
och jag föralltid nu tystnade.


dom säger att dom aldrig någonsin ska svika
alla deras ord låter bara lika..






Finns det någon man kan lita på?
för du svek mig i omgångar.




Fri vers av tårar av bläck
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-07-06 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck