Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur nära vänner står en


min vän

du är min vän.
du står nära mej.
du älskar mej.
du hjälper mej när nöden kommer.
när tårar rinner du torkar dom from kinden.
när kärlek ger smärta är du där och tröstar.
du står nära mej och kommer altid göra.
jag älskar dej kommer så altid göra.





Fri vers av Porslinträdet
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinträdet
Porslinträdet