Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att rädda framtiden

Vi körde sönder
vår rostiga tillvaro
med upplevelser
och musik

Vi lagade bron
med blickar

Vi var i
och på varandra

Vi fångade dagen
och räddade
framtiden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-07-09 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läste om den många gånger, bra, gillar speciellt:
Vi var i
och på varandra
2005-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan