Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågande själar.

(Bortom en verklighet
där det igentligen
inte finns något liv,
Där alla vilsna och
sönder spruckna själar samlats)

(Dom halv svävar i luften
och står på rad och väntar,
vissa ljusnar det lite för
men dom kommer aldrig
att få sitt liv tillbaka.)

(Alla själarna var lyckliga
tills demonerna gav dom mörker,
och alla själarna hade ett liv
tills demonerna plågade dom
sagta till döds inombords.)

*Demonerna ville se friska själar sluta lida
Men istället plågades och torrderades dom
tills dom inte klarade mera och sluta kämpa emot*


[Dom kallas nu Dom plågande själarna på andra sidan]




Fri vers av tårar av bläck
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck