Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vill jag inte känna så här mer

Nej, nu vill jag inte känna så här mer

Fjärilar av oro i magen och humöret på väg ner

Demonen som ger glirningar och vill förstöra vad han ser

Jag vet att jag kan och är värd så mycket mer

Ensamma tankar och likadana nätter

kärlekens förnekande fart på osäkerheten sätter 

Hennes vackra ansikte jag överallt ser

Nej, nu vill jag verkligen inte känna så här mer




Fri vers av Janis Karlsson
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-06 23:06



Bookmark and Share


  fågel grå
Jobbigt är det.
2008-07-08

  Lyckohäxan Enediel
Snyggt att kunna rimma ur sig en sån känsla...bra bra!
2008-07-07

  Mangal VIP
Du bjuder på en komprimerad resa genom svåra tider. Man anar att det bubblar något längst där nere som fått nog, en urkraft, som kommer att ta världen med storm genom sin vackra självklarhet. Stort igenkännande.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson