Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kan jag ...

Jag kan ge dig något
som är mera värt än guld.


Andetag som en gång var varm
och fyllda med lungornas luft
är iskalla och frusna nu
och täcks utav kylig frost.
(Kanske kan jag andas dina sista andetag?)


Leendet du hade då dina läppar log
är borta för dina läppar är frusna
dom fryser och behöver något värmande
innan dom fryser sönder och spricker.
(kanske kan mina varma läppar värma dom?)


Dom lyckliga ögonen som du hade
som fylldes av världens alla färger
fylls nu av världens mörker istället
jag vill inte att du ska bli blind.
(kanske kan jag ge dig mina ögon?)


Den kärleken som du gav alla förrut
har vissnat bort tillsammans med allt
hur ska du kunna ge den kärleken och värmen
när du inte har något alls kvar.
(kanske kan jag ge dig min kärlek och värme?)






(Jag kan inte ge dig guld för jag är inte rik
men det du får av mig är mitt liv, och det är väll värt mer än världens guld?)




Fri vers av tårar av bläck
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-07-07 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck