Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The red n blue umbrella

you have a red umbrella ,
i have a blue umbrella ,
why cant we put them together
and walk under OUR redblue umbrella just you and me?




Fri vers av SilverWings
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 21:52



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Bry dig inte om sådana kommentarer Silver...

Detta är en sajt för svenska poeter, du får ha engelska dikter med, det har jag också och jag vet att det kommer in engelsktalande här också och kommenterar ibland, så do your thing it dont mean a thing, if he aint got that swing...

Poeta på!
2008-07-07

    SilverWings
förlåt så mkt då..
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

SilverWings