Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekar

Min mobil lyser blå,
när den är på,

Min Trassel ser på mej,
likså ska jag älska dej,

Min Molly
var min älskade lilla Dolly,

Dina ögon tindrar så klart,
Det var helt underbart.


kom till mej ,
jag kommer alltid älska dej.





Fri vers av SilverWings
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilverWings