Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränner

En liter rann ut
men sögs upp
av marken

Den tog vad den
behövde
och väntade på
nästa klant

Sanden bränner under
fotsulorna
havet svalkar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-07-10 10:12



Bookmark and Share


  Kopia
Om man väljer att tolka att vatten symboliserar livet som det gör ibland så lyfter den här enormt! Å jag fallaer pladask för den charmiga mittversen för dess uppkäftighet!
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan