Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första brevet hem till tankelådan.


Idiot, MinnaMartina.

Identiska underlag till varje mästervärk.
Idealisk idealist.
Pånyttfödd, nytänkande proletär.
Brådskande besvär värre än döden.

En väderbiten kvinna i sina bästa år.
Tillfälligt tillintetgjord.
Bortskämd och tillfälligt underkänd.
Omoralisk omoralist. Uppenbart oberäknelig.
Ger idiotsvar.
Ignorant på låtsas. På alvar iakttagande.
Vill gärna vara skräckinjagande.

Ful, gul batik.
En konstnär kan aldrig ha konstruktiva drag. HA!
Fast vem gillar inte the på fik?
Och ligrar. För de är annorlunda och ovanliga.

Vill vara oberoende, oförstådd och opåverkad.
Undantag: Cigg. Peter. Marx och Lenin.
Hon är, och förblir, er inbillande passion.
En oförklarlig avsky.
Eller ni som vet hur hon är,
Vän och tönt.




Fri vers av Minna Martina
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-07-08 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minna Martina
Minna Martina