Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg busspoesi påväg hem från jobbet.


Minna Martina. Argdikten.

Minna Martina. Irriterad och arg.
Tänker på den svåra sociala biten med dess uppgång och fall.
Svävar i farosonen för raseriutbrott,
Identifierar människor hon trodde sig förstått.

Minna Martina i hatets namn.
Hatar dikter som rimmar och ser ner på människor som hatar.
Minna ramlar kors&tvärs egenom dimtionen provokativ.
Spottar hav på fröken Upptagen & Naiv.
Blommor är fånigt och busschaffören är för gammal.

Minna Martina litar på sin pappa.
Det skulle vara skönt att träffa han idag.
Då skulle de kunna vara bittra tillsammans.




Fri vers av Minna Martina
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 23:40



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Jag tycker det är mycket välskrivet. Som en slingrande saga. Mycket bra. Bokmärker
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Minna Martina
Minna Martina