Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig härifrån

Alla minnen
Försvinn
Låt mig vara
Jag vill inte

Jag orkar inte
Försvinn
Jag vill inte minnas
Jag vill inte vara kvar här

Vi hade det bra
Jag har många bra minnen
Men det gör så ont i mig
Jag står inte ut

Jag vill glömma
Samtidigt som jag inte vill de
Jag vill bara skrika

Ta mig härifrån
Jag vill inte mer
Du sårade mig
Det ska inte få hända igen

Jag vill fly
Försvinna
Gå upp i rök eller vad som helst
Bara jag slipper det här
Bara jag slipper ha så ont
Bara så att jag slipper känna såhär


Ta mig härifrån
För jag orkar inte mer




Övriga genrer av Jennifer
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer