Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan känna lyckan.

Jag kan känna lycka
Jag kan höra dina ord
Jag kan känna sorg
Jag kan ignorera mina öron.
Men kärleken till dig,
Går inte att ignorera,
Den är för stark.
Den håller mig vaken,
Väntandes, lidandes.
Jag vill känna din kind
Mot min, jag vill ta bort dina
Armar från min kropp.
Jag vill älska dig, jag vill hata dig.
Jag vill ha de känslor mitt hjärta känner,
Jag vill bryta alla ådror som finns i det.
Jag vill hålla dina händer i mina,
Jag vill känna din andedräkt.
Jag vill göra min kropp till din.
Ibland vill jag bara skära av dig från min värld.
Jag vill att du ska känna det jag känner, höra det jag hör.
Veta det jag vet, tänka det jag tänker.
Jag vill att du inte ska se mig, jag vill inte att du ska höra
Mina ord. Jag vill inte att du ska tänka på mig, jag vill inte
Att du ska veta, att jag tycker om dig så mycket att mitt hjärta
Vänds ut och in av alla känslor. Jag vill ju bara vara din.




Fri vers av MicaelaWiklund
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 02:44



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Starka känslor från diktjaget som fångar det i vackra ord, bra skrivet!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

MicaelaWiklund
MicaelaWiklund