Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sen vår

Man vet aldrig när det kommer.
Man vet aldrig när det går.
Men vissa av varelserna börjar i vår.
Att smälta är inte lätt.
På kärlek blir man aldrig mätt.Så sej förlåt
eller fortsätt gråt.
Jag är ingen leksak som du kastar hit och
dit.Jag
har känslor starka som vinden själv ibland är
det
hårt ibland ömt.Men det har ju du ju glömt.Glima
är
inget men att försvinna är allt.
Ge upp ta det kallt.Rosor dör men dom kommer
tillbaka.Jag skulle vilja bjuda dej på en
kärlekskaka.Var choklad då blir du vell
glad?Jag
är en ensam tjej så säg inte nej.Fast mina
läppar
är frusna så brinner ljuset fortarande inom
mej.För jag älskar dej
/av niki ♥♥




Fri vers av OrkaHaEttNamn
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-07-09 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OrkaHaEttNamn