Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan bara bli

Allsång,
tacos
och vin

Oj vilken början på
sommaren

Nu kan det bara bli
bättre





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-07-10 23:54



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
det beror alltid på vad man jämför med...
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan