Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt diagnos


Jag är trött och yr i huvudet, jag hör en röst
Hjärtat slår och bankar i mitt bröst

Har svårt att få den luft jag behöver
Jag är blind, döv, stum och lam...går detta aldrig över!?

Kan inte äta, inte sova
Helt förvirrad kan jag lova

Kallsvettiga är mina händer
I sängen jag vrider och vänder

Är jag sjuk? Håller jag kanske på att dö?
Kroppen är ju så konstigt slapp och slö

Nä...det är ju bara så
att jag ÄLSKAR DIG SÅ




Fri vers av Therés
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-10 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!