Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan numera titulera mig moster


Lilla Ella

Lilla Ella

med ett enda litet gny
i luren mot mitt öra

vann du
din mosters hela hjärta

längtar efter
att få hålla dig i min famn

lilla Ella




Övriga genrer av Marreb
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-10 17:17



Bookmark and Share


    Lenac
:) Kram!
2008-10-29

    eva m h
Grattis Moster! Har du träffat henne ännu?
2008-08-09

  Sofie Viktoria
Grattis!
2008-07-10

  Burn
Grattis!!
2008-07-10

  Rachel Roth
grattis, nyblivna moster!
2008-07-10

  Lyckohäxan Enediel
Jiiihuuu grattis till mosterskapet! =)
Det är härligt med de små liven :)
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb