Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En afton med Bellman, rödvin, och havetsvildar resulterade i en hel del blandade känslor och tankar. Ingenting är så vackert som ett vilt hav.


Om vindar kan tala...

... så blundar jag och lyssnar

Kilformad grusstig
den leder bara bort
ut mot havets början
och lämnar lugnet bakom
Det är här jag trivs

Vänd dig om och hör
absolut ingenting
men vänd huvudet lite till
och du hör den tala till dig
med våld och ursinne

Jag höjer mitt huvud
sluter mina ögon
känner
andas
lever i stormen

en hand i mörkret
en röst om natten
en dimma i sinnet
en klarhet i hjärtat
en vän
alltid alltid alltid

Det är det här som är
ärligt & sant
Kärlek och hat
njutning och kollaps
och allting på en och samma
gång...

Gutår, gutår
bröder & systrar
in i dimmorna bland
dimmorna
vi höjer en skål
för vänskapen




Övriga genrer av Jonas Carlsson
Läst 924 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 13:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
nej, det finns ingenting mer levande och vackert än havet. det ger sånt lugn att få vara där, spelar ingen roll om det handlar om mjuka krusningar eller vilda vågor.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Carlsson
Jonas Carlsson