Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger mig regn, en solig dag

du ger mig regn en solig dag
jag blir lämnad som en blöd fläck
som solen suger upp

sen regnar jag ner på dig, med flit.




Fri vers av Duva
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-07-11 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duva
Duva