Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Rasmus

"det är inte lätt"
ja, det är väl så du brukar säga?
du har torkat hav
skapat paradis
värmt kyla
hjälpt mig upp ur graven
hur kan du säga att något är svårt?




Fri vers av Ccassie
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie