Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT LJUS PÅ JOHNNY




man säger han är ensam
men hans inre liv är rikt
han saknar inte känslan
som gör livet magnifikt
stan surrar utav rykten
folk hånar hans gestalt
men då tar han till flykten
till en annan postanstalt



johnny har sin egen värld
johnny får saker att hända
draken dör för johnnys svärd
och spotlightsen är alltid tända
johnny har sin egen sfär
grådasket har blivit bannlyst
johnny har en tropisk ö
där ingen behöver bli djupfryst


han satt där med sina frimärksalbum
på golvet i det som då var hans rum
den tiden var skön
då var sommaren grön
den här tiden verkar
så oerhört skum


gryningen ska övergå
i en evig dag
endast Skaparen förstår
johnny som är svag
Han som torkar tårarna
när johnnys kamp är slut
Han som älskar dårarna
som Han Själv valt ut


LARZ GUSTAFSSON september 2006





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-11 20:29



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra tänkvärt.........
2008-07-12

  Kalle.O
Som vanligt magnifikt!!!
2008-07-11

    Tea Alex
Jag tror jag måste läsa den igen, den var verkligen fin. Måste klura lite över innebörden tror jag. :)
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP