Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är cirka 6 minuter kvar

Klockan börjar bli mycket.
Men än är dagen inte slut.

Det är cirka 6 minuter kvar,

Än finns det fortfarande saker att uppleva,
ty dagen är fortfarande ung.
Trots att stjärnorna lyser uppe i himlen,
högt där uppe.
Dom bevakar oss,
ser till att vi sover tryggt om natten.
Skyddar oss från allt
ont som natten för med sig.

Osäkra gator blir trygga,
bevakade uppifrån.
Nattens barn för oss med till våra drömmar.
Vargskall hörs genom skogarn.
Lätta hovar far över skogs stigarna.
Än är inte natten slut,
än är inte dagen slut.
Än är inte allt stilla,
ingen har lagt sig till ro än.
Inte äns jag.




Fri vers av Vit Vinge
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 23:55



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Vit Vinge