Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra föräldrar gör allt för oss för att hållas oss säkra,
Dom skulle korsa atlanten för våran skull




Vad gör inte en förälder för sitt Barn?

Snälla Mamma
Kom
Kom och hjälp mig
Du är min riddare i stål


Dom greppar tag i mig.
Sliter och drar.
Våldtar
Snälla Mamma
skynda dig


Gråten rinner
Skriket kommer
Hjälplös är jag
utan dig.
Skynda dig
Min riddare i stål


Snart är det över
tror jag
Mamma vart är du?
Snälla, kom


Fotsteg hörs
Greppet lossnar
Någon lyfter upp mig.
Någon jag känner

Tårarna rinner
Världen försvinner
Din tröja blir blöt
Men du kom tillsist.
Min riddare i stål.


Varm säng väntar.
Varm famn väntar.
Du sitter vid min sida.
Tills natten får tag i mig.
Tills jag äntligen kan blunda.

För jag vet att jag är trygg
trygg med dig
du som alltid kommer
finnas där för mi
g.


Ny dag gryr.
Du sitter vid min sida.
Frågor om jag vill ha frukost.
Frågor om hur jag mår.
Tack Mamma
viskar jag innan du går.
Tack för att du fanns där igår.




Fri vers av Vit Vinge
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-13 12:01



Bookmark and Share


    Bim
...faller för den här,-fint skrivet av dig om kärlek
2008-07-13

  genni VIP
Dina rader berör...
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Vit Vinge