Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här vill jag raskt inflika att Bönan är en geografisk plats, inget annat...(Men det var det väl ingen som trodde heller, att jag skulle vara på väg till en böna...)


PÅ VÄG TILL BÖNAN SÖNDAG


livet är sagolikt rikt
stundtals rentav magnifikt
i prismats facetter
syns färgernas spel
det ses bara utav en del
livet kan vara en kram
ett leende från någons barn
de stora strapatserna har väl sin tid
men störst är dock himmelens frid


som violetta sjöng ut
när hon skulle nå livets slut
hon kände sig tacksam
för livet hon fått
i stort likaväl som i smått
skulle då ej även jag
just denna soliga dag
tacka min Gud
som har visat sån nåd
var gång jag tappat min tråd


livet ger mersmak, aptit
tack för att just jag kom hit
till denna jord och det land där jag bor
hembygdens älv, skog och jord
havet som vaggar min dröm
vinden som viskar sitt: "glöm!"
rosor längs vägen
där jag vandrar fram
tack för en hägrande hamn


LARZ GUSTAFSSON 9/9 2007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 08:59



Bookmark and Share


  mare VIP
``var dag är en sällsam gåva , en skimmrande möjlighet ``
2008-07-13

  Nasrin
åh vad vackert!
Tacksamhet för livet!
helt fantastiskt !!!!
2008-07-13

  the apache kid VIP
lovely...LMG
2008-07-13

  Elaine.S VIP
Ord fulla av glädje och tacksamhet...och visst är det väl så att livet är något att vara tacksam för...det är stort, även i det lilla, som ett leende eller en kram av någon man möter i sin lilla värld på vår stora jord...och tiil slut " en hägrande hamn"
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP