Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makeup with yourself

Långt in bland
djupa sanningar
kan man
lösa
ytliga problem

Hennes makeup
dolde inte hennes trasiga själ

Man kan köra runt i en
splitt ny
BMW
på dagen
och sova dåligt
av skulderna
på natten
( om sånt känns viktigt )

Jag kör runt
i min
gamla volvo
bär
håliga strumpor
och
dricker
whisky
under
300 spänn
( men jag sover jävligt gott )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-07-11 20:28



Bookmark and Share


  Mårten
dina dikter känns väldigt ärliga och äkta
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan