Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dålig dag. funderingar över livet, kärlek och orättvisor. (Skriven 2001-07-19)


Acendance to depression

Att hata allt är att inte älska sig själv .. Just nu hatar jag mig själv men jag älskar inte allt för det ...

Livet är väldigt orättvist på den punkten .. Jag vill ju bara hitta en flicka som delar åtminstonne några av mina intressen och samma själ .. Det finns en där ute nånstans men jag vet inte hur jag skall fånga henne .. Vet inte vad jag skall göra så jag gräver väll ner mig som vanligt ... Skiter i allt och gör bara saker som kommer upp i huvudet .. Vet inte någonting just nu .. Inte vad jag skall göra eller tycka .. Eller känna .. Alla mina känslor är döda .. Vill inte fortsätta .. Men jag måste .. Av någon konstig anledning får man inte bara lägga sig ner och ge upp .... Skulle vilja det .. Det är det enda jag vill just nu men jag kan inte .. Det finns dom som blir ledsna då .. Fast ingen verkar bry sig om vad jag känner .. Vad jag känner är tydligen inte viktigt ... Jag vill ju bara hitta någon som kan känna vad jag känner och se mig som den jag är .. Varför skall livet alltid göra sitt bästa för att man skall må så dåligt som möjligt ... Varför kan inte bara alla vara glada och få som dom vill .. Det hade väll inte kostat så mycket att låta mig hitta en flicka som letar efter en kille som mig .. Jag vet att jag inte är perfekt men det finns dom som är värre .. Mycket värre .. Och vissa av dom har flickor .. Alla blir gifta utom jag jag kommer att dö ensam och övergiven i ett dike vid en väg .. Kanske i morgon kanske senare .. Vet inte hur länge jag orkar fortsätta såhär .. Inga pengar ingen kärlek .. Vet inte vad jag vill eller hur jag skall göra det .... Allt jag kan tänka på är att skriva det brukar få mig att må bättre men jag tror inte att det finns papper nog i världen för att få mig att må bra idag .. VARFÖR!!!???




Övriga genrer av Jonas Erlandsson
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-07-13 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Erlandsson