Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad
ovanpå allt
fryser fast
och skakar sönder försvaret

är det skräck

- ren och klar

eller bara tystnad
mellan steg och andetag?




Fri vers av Pallabra
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-13 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra