Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sån hon är (Strandvägen)

Hon har gått längs strandvägen i höga klackar
Hon har gått längs strandvägen utan skor

Det är lite sån som hon är
Antingen eller

Hon kan se på glittret i vattnet
och tänka att nu tar livet slut
när det kunde varit som bäst

Hon kan tänka
nu börjar livet
när det känns som allra sämst

Det är sån hon är
Antingen eller




Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-16 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol