Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sankt helena

Dagarna i ända. Timmarna rinner iväg som lavaströmmar. Flugorna surrar kring den döda haren på landsvägen och en luffare lunkar förbi i en jävligt envolverande takt.
På plats i livet.
På plats i himmelen.
På plats i havet av gräs och blommor.
Upp i Mt:s trakror.
Ut på vägen fram genom värmeböljan. Vilket sexigt och ivrigt högtryck.
Vilken bra värld att få leva i.
Vilken bra värld att få skapa i.
Vilken bra värld att få älska i.

Vi har många mil kvar kompanjoner.
Se där, ett hav!............. Öresund, har jag sett det förut?



(:




Fri vers av Stoltz
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-07-12 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stoltz