Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två män

Två män
sitter och pratar
på en bar i sommarhettan

Dom har samma gester
men olika liv

Två män
med 20 års mellanrum
men lika glada för öl
och ketchup

Två män
med
olika familjer
men nästan samma sorts
uppfostran
( börjar ana släktdrag )

Två män
som bägge gillar att
lira trummor
och vill ha
kaviar och salt på sina ägg !
( alltså ! )

Två män på en bar i Höganäs

Far och son
samtalar om livet
som dom levt
sepererat
i 27 år

Ibland har livet
cirklar i
rundgång .




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-07-12 23:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En härlig berättelse Ola,
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan