Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan på att Något ska hända.
Väntan på Något stort.
Väntan på att orka leva sin vardag.
Väntan på att orka få Något gjort.

Väntan på att bli älskad.
Väntan på att finna en riktig vän.
Väntan på att Något ska hända.
Väntan på att ha vändpunkten på känn.

Väntan på att de som lämnat, ska komma tillbaka.
Väntan på att sorgen vände.
Väntan på att Något ska hända.
Väntandet har ingen ende.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson