Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vi flyger

Om du plockar en korg
med överraskningar åt mig
vill jag följa rörelsen i dina fingrar
och fantisera dina smekningar
mot kvällen

Då du sedan plockar fram innehållet vill jag följa
dina tankegångar

Passionera mig
Fantisera mig

Så kan vår picknickfilt bli en flygande matta






Fri vers av Tina-sol
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 19:08



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Flygande härligt flyt i poesin och fortsätt du att sväva. Det kan aldrig vara fel!
2008-07-17

  berxper
Så fint...drömskt...sagolikt.
Applåd!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol