Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höhö, kort och gott hur jag kände för en tid sedan. Tycker inte att jag behöver skriva mer XD Vet dock inte om det här kan kallas dikt...


Jag äger dig

Jag äger
Dig.


Kräla i
Stoftet
Din jävel.




Övriga genrer av WinterPanda
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 16:12



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Kan någon äga?
Kan någon vilja äga?
Kan någon vilja se någon kräla
Kan någon vilja kräla?

Visst är det en dikt?
Visst är det bra att det är en dikt?
2008-07-20

  jasminflowa
Jo det kan det,, kallas dikt alltså,, skön!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

WinterPanda