Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni behöver inte förstå... den är väl inte så välskriven... men jag tycker om den ändå.


"Jag är bara lite inne i mig själv"

Du har säkert glömt det nu.
Det var ju inte viktigt egentligen.

Men jag kommer ihåg det ändå.

Du sa att du var ”lite inne i dig själv”.
Det lät så fint.

Mycket finare än att du skulle vara lite ”borta”.
Som jag brukar uttrycka det när jag inte är riktigt där.



Det är väl ganska elakt egentligen.
Men den där stunden gjorde mig glad.

Trots att du verkade ledsen.

Jag tyckte om att få prata med dig.

En och en.


Jag ska också börja säga det.

Att jag är

Lite inne i mig själv.




Övriga genrer av WinterPanda
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WinterPanda