Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knapp



Det bor en främling
i mitt bröst
En kritisk arvinge
till mina ting
En smickrande ovän
med anglosachsiska händer
Han producerar
nya barn
med satelliters hjälp




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-07-19 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP