Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det skönt för dig ?

Jag
sliter av mig mina
svettiga kläder,
springer ut på gräsmattan,
kom och ta mig nu
du kåta sol !

Den bränner mig,
smeker mig och det är
bara förspelet

Mot slutet
får jag en solstingsorgasm
och i ambulansen
kan jag återhämta mig ...

En ambulansman
frågar,
var det skönt för dig ?






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-07-13 19:27



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
tack
så mycket Johan för din fina kritik
och jovisst när du säger det om Bob Hansson
så stämmer det ju,
gillar faktiskt vissa av hans grejer
jag brukar låta mig inspireras
av det jag gillar
och skita i resten
ha det fint !!
2005-07-15

  ia VIP
"skratt" mycket rolig, mn ack så sann.
/ia
2005-07-15

  Nic
*Fniss * Tack för att du får mig att skratta!
2005-07-13

  Jessi
Tihi, så rolig!
2005-07-13

    Bodil Sandberg
skratt....hjärtligt....skratt...o vad du är skön Ola...
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan